Det er altså fedt, at ikke alle holder ferie på samme tid. Her i påskeferien havde jeg taget et par ekstra fridage. Det er der sikkert, mange andre mennesker, der også har gjort. Men jeg havde en god grund til at holde fri. Der stod nemlig ’isolering af hulmur’ i min kalender. Dagene lige inden påsken var blevet afsat til at være hjemme, når håndværkerne ville komme og få arbejdet udført. Og det var så fedt at vide, at de ville komme inden påske og få arbejdet færdigt inden. Det betød jo, at vi kunne holde en fredelig påske uden roderi efter håndværkerne. Jeg havde jo også en plan om at hele familien, skulle bruge en masse tid i haven. Vi skulle jo have anlagt den her køkkenhave. Og påskedagene ville være perfekte at bruge til det.

Inden påsken

Jeg havde aftalt med håndværkerne, at de skulle komme om mandagen inden påske. De dukkede bare ikke op. Jeg fik et opkald fra firmaet. Det var en herre, der beklagede meget, at de blev nødt til at udskyde tiden i et par dage. Jeg blev godt nok lidt sur på dem. Men de havde en god undskyldning. En af deres teknikere var kommet til skade, og de havde ikke kunnet finde en ny i tide. De forsikrede mig, dog, at arbejdet ville være færdigt inden påske.

Jeg accepterede derfor, at de kom om onsdagen i stedet for. Lidt ærgerlig var jeg dog over det. Jeg tænkte nemlig, at det ville betyde, at arbejdet ikke ville være færdigt inden påske, sådan som de sagde. Min pragmatiske holdning var, at så måtte jeg bare vende lidt om på mine planer med havearbejdet. Påbegynde det om mandagen – jeg havde jo alligevel fri. Og så bare bede håndværkerne om ikke at trampe rundt i mine nye bede, når de endelig kom.

Så kom de

Håndværkerne dukkede op onsdag morgen. Kl. var 7:30, og de var klar. De var venlige nok. Undskyldte endnu en gang forsinkelsen.
Jeg spurgte dem om, hvornår de regnede med at være færdig med arbejdet. De fortalte mig, at i eftermiddag ville vores hulmure være isoleret. I mellemtiden havde jeg også undersøgt lidt om loftisolering og læst denne: https://calidi.dk/vi-tilbyder/loftsisolering/ Ærlig talt, jeg troede ikke på dem. Jeg sagde dog ikke noget. Jeg bad dem om at passe på mine nye bede i haven. De nikkede og tog fat på arbejdet. De skulle bare lige have at vide, hvor de kunne få strøm fra til hullerne, de skulle bore.

Calidi kom, så og sejrede

Jeg viste dem, hvor de kunne trække strøm fra, satte mig ind i køkkenet og lod, som om at jeg læste nyhederne på min pc. I virkeligheden holdt jeg øje med håndværkerne. De arbejdede meget systematisk. Og til min store overraskelse var de virkeligt forsigtige med ikke at svine og trampe i mine havebede. Der var faktisk en af dem, som i pausen fortalte mig, at han selv har køkkenhave. De fortsatte arbejdet og ja, som de havde sagt: Arbejdet var færdigt tidligt på eftermiddagen. De havde fuldført arbejdet. Jeg behøvede ikke tænke på isolering af hulmure i påsken. Herligt med effektive og gode håndværkere – og kæmpe tak til https://calidi.dk/

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *