kviklån

Jeg er snart tilbage på sporet igen

Jeg har altid ment, at man kun skal låne penge, hvis man virkelig har behov for det. Men helt ærligt har man ikke altid behov for penge 😉 Tidligere har jeg lånt rigtig mange penge hos familie, venner og i forskellige banker. Desværre har jeg ikke altid været lige god til at betale dem tilbage igen, hvilket resulterede i, at jeg endte i RKI registeret.

Jeg har stået i RKI i cirka 3 år nu, så der er kun 2 år tilbage, før de sletter mig i registeret. Jeg må sige, at jeg har lært en hel del af at stå i RKI. Jeg kommer aldrig til at låne penge igen, med mindre at jeg med 100 % sikkerhed kan betale dem tilbage.

Det kunne jeg desværre ikke for cirka 3 år siden, da jeg havde lånt 25.000 kr. online. Banken havde nægtet at låne mig penge, så jeg lånte pengene online med et såkaldt SMS lån med hurtig udbetaling, se her. Det hele gik rigtig fint i starten, jeg blev godkendt og pengene blev overført i løbet af få dage. Men efter et par byture og en tur til London var pengene brugt, og jeg skulle til at afdrage på SMS lånet.

RKI

Men hvordan kan man afdrage på et SMS lån, når man er på kontanthjælp! Det kan man altså ikke, så jeg røg i RKI registeret. Jeg har flere kammerater, som også står i RKI, men de er faktisk ligeglade. Nogen af dem har sågar optaget et såkaldt ”lån trods RKI” lån, hvor renterne er skyhøje.

Der sætter jeg grænsen, nu vil jeg bare ud af min gæld og starte på en frisk. Det skal lige siges, a,t jeg synes, at det er helt ok at låne penge online, og det er ganske enkelt og ligetil. Men som med penge man låner i banken, så skal man huske at betale dem tilbage. Se eventuelt Trygt.dk hvorigennem jeg fandt et lånefirma og lånte penge ved hjælp af de populære kviklån som SMS lån også kaldes, læs mere her. Ja, de kaldes faktisk også for minilån, mikrolån og mobillån, men kært barn har som bekendt mange navne.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *