Flot græsplæne

Mos er et problem mange steder: Sådan kommer du det til livs

Mos er en almindelig og naturlig ting, og det er en meget udbredt og hårdfør form for plante. Mos kan vokse rigtig mange steder, og det kan være et problem.

Mos er et problem mange steder, og især hvis man ønsker at holde indkørslen, græsplænen eller hustaget visuelt perfekt, så kan man være interesseret i at komme mos til livs.

Kom af med mos ved din bolig

Mos på eller uden for boligen kan se beskidt ud, eller blot give dårlige førstehåndsindtryk. Mos vokser især steder, hvor der er skygge, på græs som ofte udsættes for fugt, og i haver som mangler næring.

Hvis du vil af med mos på din grund, kan du starte med at lave din egen lille kontrol, og finde ud af om din have eller indkørsel skulle være udsat for fugt og skygge. Kig under træer eller buske, der står ude på græs fremfor i et velpasset bed.

Et andet sted, du skal kigge, er på din bolig. Især taget kan være udsat, når det kommer til mos. Store mængder af mos på dit tag, vil kunne skabe problemer med regnvand, fordi mosset suger vandet ind og dermed kan give fugtskader under taget.

Få en perfekt indkørsel og græsplæne

Man kan sagtens fjerne mos med de bare hænder eller med en rive, og disse metoder er nogle af de mest skånsomme for din græsplæne eller indkørsel.

Hvis du fjerner mos fra din græsplæne, kan det selvfølgelig tage et stykke tid for at pletterne hvor der førhen var mos, bliver dækket af sundt græs. Du kan også købe en mosfjerner, eller bruge plæneklipperen til at fjerne væksterne.

Uanset hvad du vælger at gøre, skal du sørge for at starte i god tid, før problemet kommer ud af kontrol, for mos kan hurtigt sprede sig.

Kom af med mosset

Der er flere ting man kan gøre, hvis man har meget mos og gerne vil af med det. Hop ind på https://fjernmos.dk/ og se flere gode råd, hvis ovenstående ikke løser problemet for dig.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *