Hvis nu resten af EU‐landene lige kunne få styr på det her med vaccination imod Covid-virusset, og komme på linje med os her i Danmark, så ville der faktisk være en god chance for, at vi kunne komme ud at rejse til sommer – inspireret af for eksempel https://www.rejsepriser.dk/billige-rejser/ . Og det er vi nok ikke de eneste, der gerne vil.

Folk savner det

Jeg tror, der er mange mennesker, der savner at kunne rejse uden frygt for enten at skulle i karantæne her eller der eller at strande i et fremmed land, sådan som vi så, det skete sidste forår. Jeg tror, at der er rigtig mange, der har aflyst planlagte, rejser til Spanien eller Grækenland. Eller til endnu fjernere steder. De vil da alle sammen forsøge at komme afsted, så snart de har mulighed for det igen.

Selv har vi ikke de store drømme om at komme til Sydeuropa eller Asien. Vi vil bare gerne til Storbritannien. Også selv om tingene måske bliver lidt mere besværlige, fordi nu er overgangsperioden for brexit jo overstået. Men brexit til trods, så er det altså et dejligt land at besøge. Briterne er venlige mennesker. De har måske en meget bedre sans for klasse og formaliteter, end vi har. Vi synes, det er spændende at opleve kulturen og historien. Der er jo en lang og meget varieret historie og kultur, som man kan opleve. Lige fra druiderne og romertiden til musik og molekylær gastronomi.

Måske London?

Derfor har vi allerede planlagt en rejse til England. Vi har kun en barriere foran os: Det er at finde flybilletter til London eller et andet sted, fx Newcastle. Vi har nemlig planlagt en rejse igennem England. Om den starter i det nordlige eller sydlige, er ikke afgørende. Det afgørende er, at vi finder billige flybilletter. Vi er nemlig 5, som skal afsted. Så prisen på flybilletterne spiller en rolle for os. Især fordi vi planlægger at blive der i 5 uger.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *