Fattig kan man hurtigt blive

Så er konen gået i redebyggeri igen. Denne gang vil hun gerne have noget nyt, da alle de gamle ting er ved at være slidte og ude af mode. Hold op hvor skal man have meget udstyr når der kommer små børn i familien. En ting som vi er nødsaget til at forny er ammepuden. Den gamle kan absolut ikke mere. Min kone har overvejet selv at lave et ammepudebetræk, men er gået lidt i stå da hun ikke har et ammepude mønster. Denne gang vil vi gerne have en ammepude med fossflake fyld, idet det er meget bedre. Jeg har dog kigget lidt rundt på nettet og har fundet en rigtig fin økologisk ammepude fra Sebra. Så kan man nemlig også få en dertilhørende sengerand og sengetøj. Så slipper min kone også for at stresse om at sy en ny.

Nå men nok om ammepuder, det er jo ikke det eneste der skal fornyes. Bare sådan noget som tøj. Jamen jeg siger jer, min kone kan gå amok. Hun køber og køber, og min tegnebog bliver lettere og lettere. Nogen gange tror jeg sgu også hun køber en masse unødvendigt bare fordi det er på tilbud, men det mener hun jo selvfølgelig ikke.

Inden længe står jeg igen i et stort kaos med sutter, sutteflasker osv. Der er jo kommet så meget frem nu om, at man skal have sutteflasker uden Bisphenol A. Endnu en jungle man skal igennem. Skal man vælge økologiske sutteflasker af glas eller af plastic? Jeg har faktisk fundet nogle fine sutteflasker fra Green to grow som er af glas. De er faktisk ret svære og finde da stort set alle er af plastic. Dem fra Green to Grow er både fri for BPA, Phthalate, PVC, bly og nitrosamin. Det kan vi jo godt lide herhjemme, man skal jo tænke på børnenes fremtid.  Så skal man jo også have sutter, som skal være de helt rigtige og med den helt rigtige form. Babyer kan bare være så stædige hvad angår sutter. Der har min kone fundet nogle rigtig fine på tilbud fra Mam. men man kan jo aldrig være sikker på at ens barn vil have netop denne sut. Ved vores den første måtte vi forsøge med 4 forskellige slags før vi fandt den rette. Igen tonser man ud med penge, bare for og finde præcis det rette babyudstyr. Og fordi vi har flere børn betyder det ikke at vi har opskriften eller svarene på alle ting, for tro mig, alle børn er forskellige og det er meget forskellige.

Nu vil jeg smide mig på sofaen og slappe af, imens det er muligt, he he…

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *