Hej

Jeg kom til at kigge på min blog og har vist ikke fortalt hvad jeg egentlig går og laver både på jobbet og i min fritid. Jeg er udlært smed og har arbejdet rigtig mange steder som smed både på offshore og på land.

Jeg blev udlært engang i slutningen i 70’eren på værftet i Aalborg hvor stort set alle smede fra Nordjylland / Aalborg har arbejdet. Siden hen har jeg været mange steder blandt andet ved maskinfabrikken Fuglsang. På maskinfabrikken Fuglsang var jeg rigtig glad for at være. Der var super mange gode kollegaer og mange af dem snakker jeg stadig med. På Maskinfabrikken Fuglsang lavede jeg nemlig mange forskellige ting lige fra at svejse til at dreje, fræsning og stå ved cnc maskiner. Det var sjovt og spændene.

Fordi jeg ikke arbejder der mere var mit eget valg, ville prøve noget nyt. Det har jeg nu fortrudt mange gange for jeg savner virkelig at arbejde der. Jeg hørte rent faktisk at de gamle ejer er kommet tilbage i førersædet, så måske jeg skulle smide en ansøgning derud:-)

Det var hvad jeg lavede i mit job. I min fritid hygger jeg mig med min familie, det elsker jeg helt vildt. Dog har jeg for nydeligt fået en passion for at dyrke motionsløb. Syntes rent faktisk at det er så spænende at jeg overvejer at løbe en maraton til sommer.

Troldfon

Disclaimer

Related Posts