zebra - sort med hvide striber eller hvid med sorte striber?

Zebra – Er den hvid med sorte striber eller omvendt?

Vi var i zoologisk have her mellem jul og nytår. Det var super hyggeligt, men det var godt nok også koldt. Det var nok også lidt min egen skyld, at jeg frøs. Jeg kunne nemlig bare lade være med at tage et par sko på, der mere eller mindre bare var noget økologisk stof med en gummisål under:-)

Hvem tænker da også på sådan noget når der er -10 grader celcius. Derimod så frøs jeg ikke kroppen, for der havde jeg min store dejlige dynejakke på med det lækreste fyld. Den er vist nok også lavet til de canadiske vinterforhold. Kan I forstille jer, hvordan jeg har set ud? Kæmpe jakke med cowboybukser og et par tennissko. Ha, ha.

Tror nok familien var lidt flov, men op i “asdfwe” med det. Sådan er jeg og hvis de ikke kan tage det, så må de gå alene. Det gjorde de godt nok ikke, men jeg spiste alene:-( ( der var ikke plads ved det lille familiebord).

zebra - sort med hvide striber eller hvid med sorte striber?Efter vi havde gået rundt og set på alle dyrene, nåede vi til girafferne og zebraen. Efter at have stået og kigget på dem i nogle minutter siger min ene datter lige så tørt: Far er en flot zebra; hvid med sorte striber eller sort med hvide striber og kan de være økologiske? Vi grinede en del alle sammen, indtil min datter spurgte igen om hvilken farve en zebra har. Jeg tænkte lige over det selv og vidste egentlig ikke, hvad jeg skulle svare hende. Vi blev alle enige om, at en zebra selv måtte bestemme om den vil være hvid med sorte striber eller omvendt og om den vil være økologisk det bestemmer dyrepasseren jo. Hø, hø.

Hvis der er andre, der ved, hvilken farve de har, er I velkommen til at skrive det i kommentaren.

Troldfon

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *