Hej alle

Fordi jeg kalder mig selv troldefar er egentlig ikke fordi jeg er far. Jeg er i al den tid jeg kan huske blevet kaldet troldefar. Det kommer sig af mit øgenavn fra min norske onkel. Mit øgenavn  i Norge er nemlig troldefon. Hvorfor det ved jeg faktisk ikke. Det kan måske skyldes, at jeg havde en del flyveøre og uglet hår da jeg var en lille purk.

Nu er jeg selvfølgelig ikke en lille purk længer, men navnet hænger bare stadig ved. Det er skam også ok.

Selv min ældste søn er begyndt at kalde mig troldefar.

Nå nok om mit øgenavn troldefar, som i jo nok allerede ved så har jeg børn. Jeg har en dreng på 5 år og to piger på 3 og 1 år og for det ikke skal være løgn så har fruen en ekstra baby i maven eller måske to, det vil scanningen i Januar vise.

Nu skal i ikke tro at vi er sådan en familie der bare vil have 20 børn osv. Nej de sidste to gange har været en svupser.

Det har så også betydet, at jeg har været nødsaget til at få kappet snoren. Det sker så om to uger glæder mig ikke. Føler mig som en hund der står med halen mellem benene. Om igen jeg har heller ikke løst til at skal have flere børn. For så skal jeg jo hen og købe en bus og et 3 etages hus.

Det var alt hvad jeg havde i mit første blogindslag.

Troldefar

Disclaimer

Related Posts