Min storetå er ved at vokse sig stor. Jeg har lige banket den ind i sofaens ben. Det er noget, jeg har vidst, ville ske i lang tid. Men jeg har været bevidst om det og undgået det. Indtil nu. Det dunker i den. Det banker. Som alt blodet i min krop samler sig nede i storetåen. Jeg tager min strømpe af. Kan se, at tåen er ved at udvikle en ganske speciel, rød-lilla farve. Bander, over at jeg ikke havde mine hjemmesko på. Jeg har sådan nogle hjemmesko i lammeskind med en hård sål. De ville have kunnet beskytte min tå imod slaget. Men jeg havde dem ikke på. Og nu må jeg lide. Finde mig i, at det gør ondt i tåen, og at jeg dårligt kan gå.

Storetåen og balancen

(Ved du i øvrigt, at storetåen er et meget vigtig lille organ på vores krop? Det er den, fordi den hjælper os til at holde os oprejst og at holde balancen.) Jeg havde ikke hjemmeskoene på, fordi jeg bryder mig ikke om dem. De er grimme. Rent ud og helt ærligt talt: Tudegrimme. Imens jeg sidder her og ømmer min forslåede storetå, kan jeg ikke lade være med at tænke, at jeg burde smide de grimme hjemmesko ud. Se, hvor ondt de har gjort mig. Deres hæslighed har såret min tå. Jeg sidder med benet oppe i sofaen. Bøjer knæet og holder på tåen. Tager min tablet frem.

Findes der lækre hjemmesko til kvinder?

Har et eneste mål i tankerne: et par hjemmesko til kvinder som disse: https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-til-dame-5c1.html med tå-beskyttelse. Jeg surfer rundt på forskellige skobutikkers sites. Finder ikke nogle sko med særlig beskyttelse af tæerne. Jo et enkelt par træsko. Men hvem bruger træsko som hjemmesko?

Min tablet bliver smidt til side. Jeg skal ud og have koldt vand på den tå. Den er helt vildt lilla nu. Næsten sort.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *