Mål og målmand

Det er fedt med et fodboldmål i haven

Vi har langt om længe fået anskaffet os et fodboldmål til haven. Det er egentlig noget vi har talt om længe, men det er altså først nu, at det er sket. Men det er selvfølgelig også nu, at det rigtig kan komme til sin ret, med flere og flere dage med godt vejr.

Pga. Corona har fodboldklubben været lukket ned længe og selv om den nu er lukket op, er det meget rart at have sit eget mål i haven – man ved jo aldrig, om vi er så uheldige, at vi skal igennem en ny nedlukning.

Udover risiko for nedlukning af klubben er det også bare skønt at have sit eget mål, så ungerne kan gå ud og spille lige nøjagtig, når de har lyst.

Kan også bruges til håndbold

Da vi også har et par håndboldspillere i familien, har vi selvfølgelig været så smarte at købe vores fodboldmål i samme størrelse som et håndboldmål – dvs. 3 meter i bredden og 2 meter i højden. Så kan målet bruges til både håndbold og fodbold – og det er jo meget rart.

Der fulgte også sådan en smart måldug med, som man kan spænde op i målet, når man ikke har en målmand – og sådan en har vi altså ikke i vores familie. Der er fire huller i måldugen, som man så skal ramme igennem for at score. Det er ret smat og kan bruges til træning af præcisionsfærdighederne i både fodbold og håndbold.

Målet bliver brugt flittigt

Selv om det kun er ca. 10 dage siden, at vi fik sat målet op i haven, så er det næsten allerede nu alle pengene værd. Det er faktisk blevet brugt hver eneste dag, undtaget en enkelt dag, hvor det simpelthen regnede og blæse alt for meget til, at man havde lyst til at komme udenfor og spille bold.

Vi skal også have en rebounder

Det næste vi gerne vil have fingrene i, er en rebounder. Så bliver hjemmetræningen helt perfekt.

Med en rebounder er det ganske enkelt meget lettere at træne selv.

Du kan se i artiklen her: https://consortiumforglobaltalent.dk/en-rebounder-oeger-traeningsmulighederne/, hvordan rebounderen fungerer og hvorfor den er så smart.

Haven giver gode muligheder for motion og ekstra træning

Med lidt udstyr til haven kan man hurtigt få gode muligheder for at få noget motion og ekstra træning på en let tilgængelig måde. Jeg er i hvert ikke i tvivl om, at det nok skal blive en succes her hos os – også på den lange bane.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *